1151 Budapest, Fő út 58.  •   info@diszpecserdirekt.hu  •   +36 70/420-76-99

Kinek ajánljuk?

Járőrvédelemmel ellenőrzött raktárak, üzemek, egyéb objektumok
Járőrvédelemmel ellenőrzött raktárak, üzemek, egyéb objektumok

Az esetek többségben a lopás, betörés által okozott káresemények megelőzhetőek, amennyiben a járőrszolgálat elvégzi a feladatát. A kézzel írott "munkanapló" nem ellenőrizhető, a szúráspróba szerű ellenőrzés nem megoldás, a teljesen automatizált jelzőrendszer nem segíti a megelőzést! Amit mi nyújtunk: Ellenőrzés, és azonnali beavatkozás amennyiben az ellenörzőpontotn nem jelent meg a biztonsági feladatokat ellátó személy. Kollégánk telefonon felveszi a kapcsolatot a járőrrel, és végrehajtatja a feladatot.  

Vasúti szállítás, pályaudvarok
Vasúti szállítás, pályaudvarok

A vasúti szállítmányok lopásos káreseménye az esetek többségében akkor történik meg, amikor a vonat megáll. Ennek megelőzése, ha a járör a megállás és az indulás közti állapotban folyamatosan végzi a munkáját, és ellenőrzi a vagonokat, ám ez mulasztásból sajnos előfordulhat, hogy nem valósul meg. Jelzőrendszerünk azonnal jelez diszpécser szolgálatunkak, ha a vonat megállása után nem érzékeli a járőr aktivítását, és diszpécserünk telefonon felveszi a kapcsolatot a biztonsági személyzettel és azonnali munkavégzésre utasítja.  

Járőrszolgálat nélküli élelmiszer boltok, raktárak
Járőrszolgálat nélküli élelmiszer boltok, raktárak

Amikor áramszünet, vagy egyéb meghibásodás miatt a hűtő olvadásnak indul, azt azonnal észlelheti a munkáját végző biztonsági személyzet. De mi van akkor, ha az objektum nem rendelkezik mérete, vagy egyéb okokból olyan biztonsági személyzettel, akinek a hűtőgépek ellenőrzése a feladata? VAN MEGOLDÁS! Termékünk a hőmérséklet emelkedését észleli és diszpécser szolgálatunk jelzi az üzletvezetőnek (vagy az arra kijelölt személynek) telefonon a hiba előfordulását. Így önnek nem kell reggel arra nyitnia az üzletet, hogy többszáz kiló élelmiszer leolvadt magas összegű kárt okozva, mivel szolgáltatásunkkal megelőzhető a káresemény!