1151 Budapest, Fő út 58.  •   info@diszpecserdirekt.hu  •   +36 70/420-76-99

Patrol

A Patrol készüléket a vagyonőrök munkájának hatékony ellenőrzésére fejlesztette a MOHAnet, mely valós idejű járőrellenőrzésre alkalmas. A készülék telefonról hívható, illetve előre beállított számokra képes hívást kezdeményezni.

Az eszköz alapelvét az RFID azonosító korongok adják, melyek segítségével a helyszín különböző pontjai azonosíthatók. Opcionális (de felár nélküli) lehetőség a GPS helymeghatározó, valamint a készülék általi járőrindítás.

A MOHAnet GPRS távfelügyelettel rendelkező vagyonvédelmi szolgáltatók esetében a járőrellenőrző segítségével dokumentálni lehet a kivonulások hatékonyságát. Minden távfelügyelt objektumnál elhelyezhető egy RFID ellenőrző pont. A kivonuló járőrszolgálat a kiérkezés után ezt a pontot olvastatja le az ellenőrző készülékkel, így küldve el a távfelügyeletnek a kiérkezés pontos idejét és helyét. A GPS adatok segítségével így már nem csak az olvasás ténye és ideje jeleníthető meg, hanem a tartózkodási hely is.

Vario Patrol

A VARIO PATROL egy olyan multifunkciós járőrellenőrző, ami a különböző munkafolyamatok és egyéb események elektronikus rögzítésére, vészjelzésre, személyfelügyeletre, valamint telefonálásra alkalmas mobil készülék.

  • A VARIO PATROL egyrészt biztonságérzetet nyújt felhasználóinak, másrészt ellenőrzési lehetőséget biztosít a szolgáltatást felügyelő megbízók számára.
  • Használata néhány perc alatt elsajátítható, mivel nem igényel komoly szaktudást.
  • Kezelése a mai mobiltelefonokhoz képest lényegesen egyszerűbb, menürendszere a megbízó igényeihez és a felhasználó képességeihez igazítható.

A vagyonőr a VARIO PATROL képernyőjén található S.O.S. gomb, vagy a kiegészítőként rendelhető, csuklóra csatolható vészjelző karóra segélyhívó gombjának megnyomásával kérhet azonnali segítséget a diszpécser szolgálattól.
A készülékben található lépésszámlálónak és a beépített GPS-nek köszönhetően a vagyonőr tartózkodási helye a távfelügyeleti szoftver térképes felületén bármikor megjeleníthető, és ezáltal a mozgása folyamatosan nyomon követhető.

A VARIO PATROL beépített RFID olvasójának köszönhetően valós idejű járőrellenőrzést biztosít az épületen belül és kívül elhelyezett RFID azonosítók beolvasásával, ami egyben teljesítés-igazolásra is szolgál a megbízóval való elszámoláskor.

Menürendszerén keresztül számos vagyonőri tevékenység dokumentálható elektronikusan, ami lehet gépjármű vizsgálat, személy vizsgálat, szolgálatváltás, csomag átadás, kulcsátadás, hogy csak néhány példát említsünk a legfontosabbak közül.